Peliraportit

9.10.2016NokiaBC Sisu55:85
14.10.2016BC SisuTaNMKY100:29
5.11.2016RaholaBC Sisu51:110
12.11.2016BC SisuRaPy68:51
18.11.2016BC SisuPyrintö57:54
2.12.2016BC SisuPyrintö P0374:60
20.1.2017BC SisuKorihait79:54
25.1.2017Lieto-KorisBC Sisu86:45
10.2.2017BC SisuLoimanKorikonkarit43:80
5.3.2017PyrintöBC Sisu73:86
10.3.2017BC SisuRaiPS66:64
14.3.2017RaPyBC Sisu63:93
24.3.2017BC SisuUraBasket White59:74
9.4.2017LoimanKorikonkaritBC Sisu41:101
9.4.2017BC SisuLieto-Koris48:77

 

SimaBasket turnaus 29-30.4.2017

Lyhyt yhteenveto voitokkaasta Sima Basket-turnauksesta. Turnaus lähti käyntiin poikien osalta hyvin, kun pitkän matkan jälkeen saatiin vastustajaksi vielä pidempään matkustanut Rovaniemen NMKY. Perjantai-illan peli oli avausheitosta alkaen Sisun hallinnassa. Ainoastaan kolmannella neljänneksellä olimme vaihtomiehillä pelaten jonkin aikaa vaikeuksissa. Peli päättyi Sisun voittoon pistein 72-46. Sisun pisteet: Marko Koskinen 21, Niklas Merikoski 18, Lassi Myllyharju 12, Anton Österlund 7, Nico Kollanus 6, Matias Rajala 4 ja Tommi Seppä 4.
Turnauksen vaikein peli pelattiin aikaisin lauantaina. Lähes paikallinen Rekolan Urheilijat oli aamutuimaan paremmin hereillä ja vaikka ensimmäinen jakso voitettiin selvästi niin kaksi seuraavaa jaksoa meni vastustajalle ja ennen viimeistä neljännestä eroa oli vain neljä pistettä eduksemme. Selvisimme kuitenkin pienessä paineessa ja lopputulos oli Sisun voitto 42-36. Pisteet: Marko Koskinen 16, Lassi Myllyharju 8, Niklas Merikoski 7, Nico Kollanus 6, Anton Österlund 3 ja Matias Rajala 2.
Lauantain iltapäivän peli oli kahden tappiottoman joukkueen ensimmäinen kohtaaminen. Vastustajaksi tuli tuntematon helsinkiläinen Knights, joka on HNMKY:n maahanmuuttajien projekti. Teknisesti taitava vastustaja tuntui vähän jännittävän ja pelottavan poikia, mutta kun peli lähti taas hyvin käyntiin niin usko omaan osaamiseen palautui nopeasti. Tasapisteisiin päättyneen ensimmäisen jakson jälkeen peli alkoi vähän kerrallaan kääntyä hyväksemme ja viimeinen jakso oli jo Sisun näytöstä. Lopputulos Sisulle 56-41. Pisteet: Lassi Myllyharju 19, Niklas Merikoski 14, Nico Kollanus 11, Marko Koskinen 6 ja Anton Österlund 6.
Sunnuntaina pelit alkoivat osaltamme inhimilliseen aikaan ja alkusarjan viimeiseen peliin vastustajaksi tuli Porvoon Tarmo. Yhden pelin voittanut vastustaja jäi jalkoihin alusta alkaen ja veimme voiton melko helpon pelin jälkeen pistein 55-30. Pisteet: Niklas Merikoski 15, Lassi Myllyharju 14, Marko Koskinen 12, Nico Kollanus 12 ja Anton Österlund 2.
Sunnuntai-illan finaalissa vastassa oli alkusarjan kakkonen Knights. Nyt joukkue oli jo tutumpi ja pystyimme puolustusmuotoa edellisestä kohtaamisesta vaihtamalla yllättämään ja samalla eliminoimaan vastustajan johtavat pelaajat. Marko Koskinen ja Nico Kollanus pitivät vastustajan parhaat korintekijät täysin pimennossa ja Anton Österlund keräsi oman korin alla levypallot varmasti itselleen. Hyökkäyspelissä onnistumisia tuli tasaisesti läheltä ja kaukaa ja myös nopeat hyökkäykset lähtivät hyvin liikkeelle ja tuottivat myös tulosta. Johdimme peliä toisen jakson muutamaa alkuminuuttia lukuunottamatta koko ajan ja viimeinen neljännes oli jo selvää ylivoimaa, lopputulos 64-34. Pisteet: Lassi Myllyharju 18, Marko Koskinen 17, Niklas Merikoski 13, Anton Österlund 12 ja Nico Kollanus 4.
Kultamitalin kaulaansa sai myös Eetu Kirkanen, jolta jäi vielä turnauksen avauspisteet odottamaan seuraavaan kertaan.
 

FinalFour 9.4.2017

 

B-poikien pelikausi päättyi 1. divisioonan 4. sijaan. Viikonloppuna Loimaalla pelattu lopputurnaus meni odotusten mukaan. Olimme turnaukseen selvinneistä neljästä joukkueesta selvästi muita jäljessä. Kauden aikana ainoat tappiot tulivat juuri näitä kolmea muuta joukkuetta vastaan, eivätkä voimasuhteet olleet ainakaan talven aikana Sisun eduksi muuttuneet. 
Ensimmäinen peli pelattiin isäntäjoukkue LoKoKo:a vastaan. Loimaa on ollut sarjassa täysin ylivoimainen häviämättä peliäkään ja kotisalissaan joukkue lähti peliin alusta alkaen sellaisella vauhdilla, että meidän rooliksemme jäi lähinnä palautella palloa päätyrajamme takaan kentälle. Ensimmäisen jakson jälkeen eroa oli jo 20 pistettä ja ero kasvoi tasaisesti lopputuloksen ollessa 101-41. Sisun pelaajien pisteet: Marko Koskinen 14, Lassi Myllyharju 12, Nico Kollanus 7, Anton Österlund 5, Matias Rajala 2 ja Olaus Alinen 1.
Toisessa välieräpelissä Ura-Basket kaatoi Lieto-Koriksen 30 pisteellä ja Sisun vastustajaksi pronssipeliin tuli Lieto. Olimme hävinneet heille viime kaudella ja tällä kaudella selvästi ja isokokoinen, voimakas joukkue on ollut meille vaikea vastustaja. Lähdimme kuitenkin peliin mitalit mielessä ja onnistuimmekin alussa horjuttamaan ennakkosuosikkia kunnolla. Tilanne ensimmäisen jakson jälkeen oli 14-13 Liedon hyväksi ja puoliajallakin eroa oli vain kymmenen pistettä. Toisella puoliajalla alkoi peliväsymys painaa ja Lieto pystyi laajemman pelaajamateriaalinsa turvin lisäämään vauhtia peliinsä ja karkasi lopulta voittoon lukemin 77-48. Sisun pistemiehet: Matias Rajala 14, Marko Koskinen 13, Nico Kollanus 8, Anton Österlund 8, Lassi Myllyharju 5. Turnauskokoonpanossa olivat mukana myös Eetu Kirkanen, Tommi Seppä ja Ahti Vehmanen.
Turnauksen loppuottelussa LoKoKo voitti Ura-Basketin 82-56 ja vei alueen mestaruuden ylivoimaisella tavalla.
 

BC SISU vs RaPy 14.3.2017

Menneen viikon tiistaina pojat tekivät matkan Raholan Pyrkivän vieraaksi. Myöhäinen peliaika ja edellisellä kierroksella ratkenneet sijoutukset vaikuttivat pelin intensiteettiin. Ensimmäisellä neljänneksellä molemmat joukkueet keskittyivät puolivauhtiseen hyökkäyspeliin ja osumia tuli vuorotellen eron ollessa jakson päättyessä yksi piste. Toiselle jaksolle Sisu ryhdistäytyi ja panosti myös puolustuspeliin. Lisäksi Niklas Merikoski löysi toistaiseksi peleissä piilossa olleen heittojyvän ja kolmoset alkoivat osua maaliin. Puoliajalle mentiin Sisu johdossa 44-25. Näin peli oli lopputuloksen osalta selvä ja toinen puoliaika pelailtiin muodollisuutena. Näin Sisu otti sarjajumbosta helpohkon voiton pistein 93-63.

Sisun pisteet: Niklas Merikoski 34, Marko Koskinen 32, Lassi Myllyharju 13, Nico Kollanus 8 ja Anton Österlund 6.

 

 

 

BC SISU vs RaiPS  10.3.2017

Sijoituksen kannalta tärkein peli pelattiin perjaina 10.3. kun pojat kohtasivat Raision Palloseuran, joka taisteli Sisun kanssa neljännestä sijasta. Molemmat joukkueet tiesivät pelin tärkeyden, mutta turhaa jännitystä ei pelissä ensimmäisellä puoliajalla ollut havaittavissa. Molemmat joukkueet pelasivat vapautunutta hyökkäyspeliä ja varsinkin Lassi Myllyharju pyöritti Raision puolustuksen sekaisin. Puoliajalla Sisu johti peliä 42-31.

Toiselle puoliajalle Raisio vaihtoi paikkapuolustukseen ja onnistui tukkimaan oman korinsa alustan. Kun kotijoukkueen heitot eivät osuneet pääsi Raisio helpoista levypalloista hyökkäämään ja onnistui kuromaan eron kolmeen pisteeseen ennen viimeistä jaksoa.

Neljäs jakso olikin sitten Sisun osalta todellista selviytymistaistelua vastustajan lopun "prässipuolustusta" vastaan. Koreja ei enää tehty paljoa vaan molemmat puolistivat omaa koriaan joka pallosta taistellen. Äänekkäästi kannustaneen kotiyleisön riemuksi pojat onnistuivat pitämään vastustajan takanaan ja todellinen jännitysnäytelmä päättyi kotijoukkueen voittoon pistein 66-64.

Pisteet: Lassi Myllyharju 19, Niklas Merikoski 13, Nico Kollanus 12, Marko Koskinen 9, Anton Österlund 8, Jalmari Heikkilä 3, Kalle Haugen 2.

 

 

 

BC SISU vs Pyrintö 5.3.2017

Tampereen pyrintö sai vieraakseen BC Sisun 5.3. Pyynikin palloiluhallissa B-junioreiden I-Divisioonan ottelussa.
Sisu aloitti pelin murskaavasti. Palloa pelattiin kaksi neljännestä käytännössä vain yhteen päähän.
Puoliajan jälkeen kotijoukkue heräsi jo hieman taistelemaan, muttei pystynyt kunnolla haastamaan vieraita missään vaiheessa.
Viimeisellä neljänneksellä Sisun valmentaja peluutti kaikkia pelaajiamme tasaisesti ja Pyrintö pääsikin hiukan kaunistelemaan lopputulosta. Pelin päättyesssä valotaulu näytti vierasjoukkueelle vain 13 pisteen voittoa lukemin 73-86.
Sisulla oli matkassa mukana kaksi lahjakasta C-junioria, Olaus Alinen ja Ahti Vehmanen. Olaus teki arvokasta työtä levypalloissa molemmissa päissä ja Ahti sai ensimmäiset pisteensä I-divisioonassa. Vaikka C-juniorit olivat ensisijaisesti kartuttamassa kokemusta syyskautta varten, lunastivat molemmat jo paikkansa joukkueen vakiokokoonpanossa loppukevään peleissä.

Sisun aloitusviisikko teki totutusti valtaosan joukkueen pisteistä; Marko Koskinen 30p, Anton Österlund 17p, Nico Kollanus 14p, Niklas Merikoski 13p ja Lassi Myllyharju 10p ja Ahti Vehmanen 2p.


Seuraavaksi Sisu kohtaa kotona Winnovan liikuntasalissa Raision Palloseuran perjantaina 10.3 klo 20.15. Pelistä odotetaan tulevan tiukka, koska molemmat joukkueet tarvitsevat jaossa olevat pisteet, hakiessaan hyvää sijoitusta kevään finaalinelikkoon.
 

2.12.2016 BC SISU vs Pyrintö P 03

BC Sisun B-pojat kohtasivat alkulohkon viimeisessä ottelussaan Tampereen Pyrintö 03:n. Viime viikonloppuna jo lohkovoiton varmistaneet Sisulaiset pääsivät siis melko vapautuneesti otteluun. Kauden voittoprosentti 100 olisi mukava vieminen joulutauolle. Perjantai-iltaa viettämään Winnovan saliin oli kertynyt mukava määrä koti- sekä vierasjoukkueen kannattajia. Ottelun alun dominoiva pelaaja oli BC Sisun Marko Koskinen, tehden Sisun 1 jakson 18 pisteestä 13. Puolustuspäässä Kalle Haugen ja Anton Österlund pelasivat fyysistä kokoaan isompina Pyrinnön senttereitä vastaan ihan tasapuolisesti joukkuepuolustuksen auttaessa hyvin. 1 jakso päättyi BC Sisun ollessa johdossa 18-12 Toinen jakso olikin melko rikkonainen, joukkuevirheet tulivat molemmilla joukkueilla aika pian täyteen ja vapariviivalla käytiin usein. Anton Österlund loistavalla vapaaheittotarkkuudella piti Sisua pelissä hyvin mukana. Jakso meni Pyrinnölle kahdella pisteellä ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen johdossa 30-26 Tilastollisesti koripallossa kolmannen jakson voittaja useimmin voittaa ottelun. Eli kumpi tulee tauolta paremmin valmistautuneena. 3 jakso oli Pyrinnön heiniä. Sisulaisille tuli muutamia helppoja pallon menetyksiä. Puolustuspään levypalloissa alkoi väsymyksen vuoksi sulkeminen unohtua. Päät alkoivat painua ja mutistiin omille aivan turhasta. Jakso käänsi ottelun Pyrinnön johtoasemaan ennen viimeistä neljännestä tilanteeseen 46-50. Syksyn viimeinen jakso alkoikin Sisun kannalta hienosti. Lassi Myllyharju nosti hienoilla suorituksillaan Sisun tasoihin ja joukkue oli kuin uudesti syntynyt. Mutinat unohtuivat ja katsojien ja vaihtopenkin hieno kannustus toi voimia väsyneisiin jalkoihin. Kalle Haugen ja Lassi Myllyharju pelasivat molemmat 4 virheellä ja siitä huolimatta molemmat pistivät puolustusta myöden kaiken likoon. Kori korilta mentiin...ja NAPS...Pyrinnöllä meni usko omaan tekemiseen ja Sisulaiset jaksoivat tehdä töitä kentän molemmissa päissä. Pyrinnön aikalisällä kysyin eniten kuormitetuilta kolmikolta, Nico Kollanus, Marko Koskinen ja Niklas Merikoskelta jaksamisen tilaa. Silmin nähden uupuneen Nicon vastaus: "Ei tässä mitään!" silloin tiesin että tätä peliä ei hävitä. Pelaajat eivät usko tappioon. Eikä hävitty. Jakso BC Sisulle 28-10 ja koko ottelu 74-60 Syyskausi ja alkulohko oli sitten tässä. Tappiottomana! Iso kiitos Joukkueelle, pelaajien taustajoukoille, joukkueen taustajoukoille, katsojille ja muille kannustajille. Nyt siirrymme yleisön näkymättömiin toviksi tekemään töitä kevään pelejä varten. Kiitos!

Ottelun pisteet: Marko 28, Niklas 11, Lassi 11, Anton 10, Kalle 8, Jalmari Heikkilä 2, Nico 2 ja Matias Rajala 2

mwe

 

 

 

18.11.16. BC SISU vs Pyrintö

 

Sisun b-pojat järjestivät runsaslukuiselle kotiyleisölle jännittävän perjantai-illan kohdatessaan Tampereen Pyrinnön b-pojat. Tasainen peli päättyi Sisun 57 - 54 (32-23) voittoon. Ensimmäinen puoliaika oli varovaisen alun jälkeen Sisun hienoisessa hallinnassa, mutta kolmannella neljänneksellä tamperelaisten kaukoheittopeli alkoi tuottaa tulosta ja vieraat pääsivät jo pisteen päähän. Sisun kaukoheitot eivät tälläkään kertaa osuneet maaliin ja pisteet oli tehtävä lähietäisyydeltä, mikä oli vastustajan tiiviin puolustuksen keskeltä paljon voimia vievää. Kokonaisuutena peli oli edellisviikkoista peliä parempi ja kaikki 12 pelaajaa hoitivat paikkansa puolustuksessa odotusten mukaisesti. Vastustajan nopeajalkainen ja tarkasti heittänyt Joonas Häitylä ja "ylipitkä" sentteri Roni Ahvenjärvi olivat koko ajan vaikeasti pideltäviä ja he tekivätkin yhteensä 36 pistettä. Kotijoukkueesta korinteossa onnistujia oli vastustajan puolustuspelistä johtuen tavallista vähemmän: Marko Koskinen 21, Kalle Haugen 12, Niklas Merikoski 9, Lassi Myllyharju 8, Nico Kollanus 5 ja Jalmari Heikkilä 2.
 

12.11.16.  BC SISU vs RaPy

BC Sisun b-pojat saivat vieraakseen sarjan toisen tappiottoman joukkueen, Raholan Pyrkivän ykkösjoukkueen. Kenties pieni ennakkosuosikin asema ja runsaslukuinen kotiyleisö aiheuttivat turhaa jännitystä, mutta sen seurauksena varsinkin hyökkäyspeli oli ajoittain sekaisin ja liian moni hyökkäys päättyi harhasyöttöön tai askelvirheeseen. RaPy teki omalta osaltaan aktiivisella ja agressiivisella puolustuksella hyökkäämisen vaikeaksi ja aiempien pelien helpot nopeat hyökkäykset jäivät kokonaan toteutumatta. Myös heittopeli oli ensimmäiset kolme jaksoa tavallistakin heikompaa. Puolustuspeli oli sitä vastoin alusta asti kelvollista ja parani vielä puoliajan jälkeen oman korin levypallopeliä lukuunottamatta. Puolustuspelissään onnistuivat erityisesti Kalle Haugen, Nico Kollanus ja Marko Koskinen, joiden vastuulla olivat toisella puoliajalla vastustajan avainpelaajat.

Osittain myös vastustajan epäonnistuneen heittopelin takia Sisu jatkaa lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Tasainen peli ratkesi kolmannella neljänneksellä, jolloin Sisu karkasi 14 pisteen johtoon. Peli päättyi kotijoukkueen 68 - 51 (29-25) voittoon.

BC Sisun pisteet: Marko Koskinen 20, Niklas Merikoski 14, Lassi Myllyharju 10, Nico Kollanus 8, Kalle Haugen 7, Anton Österlund 6 ja Matias Rajala 3.
 

5.11.16.   BC SISU vs Rahola

 

BC Sisun b-pojat kävivät omalta osaltaan korkkaamassa Tesoman upouuden palloiluhallin. Vastustajana oli Raholan Pyrkivän b-poikien kakkosjoukkue. Sisun pojat eivät antaneet uutuuttaan kiiltävän ympäristön häikäistä itseään vaan tekivät alun hetken sähläyksen jälkeen selväksi kumpi vie ja kumpi vikisee.
Sisu otti ohjat käsiinsä heti ensimmäisen jakson alusta alkaen ja teki tasaisesti läpi ottelun aina kaksi koria vastustajan yhtä koria vastaan. Marko Koskisen ja Lassi Myllyharjun johdolla Sisu oli koko ajan askeleen hitaasti pelaavaa kotijoukkuetta edellä ja pääsi tekemään suurimman osan pisteistään helposti lähietäisyydeltä vastustajan vasta hölkätessä puolustukseen. 
Sisunkin otteissa oli ajoittain huolimattomuutta molemmissa päissä kenttää helposta pelistä johtuen, mutta varsinkin hyökkäyspelistä pojat saavat hyvän arvosanan. Peli päättyi Sisun voittoon 110 – 51 (56-28).
Sisun pisteet: Marko Koskinen 34, Lassi Myllyharju 25, Anton Österlund 17, Roni Breilin 12, Kalle Haugen 11, Nico Kollanus 5, Eetu Kirkanen 4 ja Tommi Seppä 2.

 

 

14.10.16.  BC SISU vs TaNMKY

BC Sisun poikien B-juniorit pelasivat ensimmäisen kotipelinsä 14.10 TaNmky:ta vastaan. Ottelu ratkesi ihan ensi minuuteilla isoon epäsuhtaan joukkueiden taidoissa. Peli päättyi 100-29 BC Sisun voittoon. Pelaajistamme parhaiten onnistui Nico. Katsojia oli ihan mukavasti. Kiitos paikalle tulleille! Kiitos pelaajille hyvästä asenteesta ja ylimielisyyden puutteesta näin selvässä pelissä. Noin toimivat herrasmiehet! Hyvää viikonloppua kaikille ja onnea muille Sisun joukkueille viikonlopun peleihin. Menkää katsomaan ja kannustamaan Sisua! mwe

BC NOKIA vs BC SISU 9.10.2016

BC Sisun B-junioreiden sarja alkoi sunnuntaina 9.10 vierasottelulla BC Nokiaa vastaan. Muutama viikko sitten oli joukkue kohdattu harjoitusturnauksessa ja siitä jäi kismittämään muutaman pinnan tappio. Mutta nyt siis peli mikä jää kirjoihin ja kansiin. Harjoituksissa jo melko hyvin toimiva kaistapeli hyökkäyksiin lähdössä, leveä sekä syvä peli hitaassa hyökkäyksessä sekä puolustuksessa omasta pelaajasta vastuuta korostava, mutta myös siihen yhdistettävä toisen pelaajan auttaminen antoi malli esimerkin tapauksesta niin pelaat kuin harjoittelet. Ja nuo nuoret miehet pelasivat...oli ilo seurata kun fyysisesti pienempinä pelaajamme ottivat kukin tonttinsa. BC Nokian jokainen kori oli todella ison työn takana. Jos satuit pääsemään omasta puolustajastasi ohi niin siinä oli taas joku (ja joskus jopa jotkut) uusi Sisulainen härkkimässä. Miten hienoa...Oi...Valmentajan unelmaa! Parhaana pelaajana tänään onnistui Marko. Puolustuksessa ISO uurastus ja hyökkäyspäässä hyvin varmaa tekemistä. Viisi miestä teki yli 10 pistettä ja seitsemän kaiken kaikkiaan pisteille. Hyökkäyspäässä luotettiin pelikaveriin ja annettiin vielä yksi syöttö kaverille vielä parempaan paikkaan. Sanoinko jo jotain valmentajan unelmasta. No, tämäkin on sitä. Tänään pelaamassa olivat Anton, Eetu K, Frans, Lassi, Marko, Nico, Niklas, Roni ja Tommi. Joukkue (todella isolla J:llä) voitti yksilöt ja BC Nokia-BC Sisu päättyi lukemiin 55-85. Ensi perjantaina jatkamme kotipelillä Winnovan salissa. Kaikki kannustamaan! mwe

 

HARJOITUSTURNAUS, Nokia  10-11.9.2016

BC Sisun B-jonnet olivat viikonloppuna harjoitusturnauksessa Nokialla. Lauantaina ensin vastaan asettui BC Nokia. Ensi hetket vähän meni hämmästellessä ja eka jakson jälkeen tilanne oli 26-11 Nokialle. Siitä jonnet ryhdistäytivät hienosti. Kori korilta seuraavan kahden jakson aikana rinnalle ja pisteen johtoon kolmannen jakson lopuksi. Viimeinen jakso oli tasaista vääntöä. Nokian pitäessä muutaman pinnan johtoa. Ja johto piti loppuun asti. Saimme viimeisen tilanteen aikalisältä 0.9 sekunttia ennen loppua. Kuvio meni hyvin, heittokin saatiin, mutta ei tippunut tällä kertaa. Hyvä peli kuitenkin kaikilta Sisun pelaajilta. Toisena pelinä oli Raholan Pyrkivä. Nyt jonnet jatkoivat siitä hyvästä flowsta mihin BC Nokia peli oli jäänyt. Koko ajan olimme askeleen edessä tekemisessä. Hieno peli väsymyksestä huolimatta. Sitten käytiin kotona kääntymässä ja sunnuntaiaamuna varhain tulimme takaisin. Aamun vastustaja oli Tampereen Pyrintö. Kaksi ensimmäistä jaksoa mentiin kori korista. Ei kunnioitettu fyysisesti isompaa vastustajaa. Hienosti ja urheasti sinniteltiin puolustuksessa. Kolmannella jakson Pyrintö voitti 8 pinnaa ja neljännellä jaksolla saatiin pari pinnaa sitä kiinni mutta enempää ei pystytty. Mutta hyvä peli siis tämäkin. Sitten valmentajat veivät joukkueen lurettamaan Tampereelle pariksi tunniksi ja sitten koitti turnauksen viimeinen peli. Vastustaja oli Pälkäneen Luja-Lukko. 3 peliä ja luretus oli jo syönyt urhean jonne-joukon voimia ja peliin ei oikein saatu hyvää alkua. Hyvin kuitenkin muutaman pelaajan voimakas tahtotila toi meidät mukaan otteluun. Kolmannella jaksolla olimme jo 10 edessä, mutta pieni puolustuksen herpaantuminen ja Pälkäneen 2 tosi kovaa kolmosta toi heidät vielä rinnalle. Ja ohi! Neljäs jakso oli tasaista. Sitten nuoret miehet Marko, Nico ja Niklas pistivät haalarit päälle ja alkoivat hommiin. Tahdolla he toivat pelin tasoihin ja ohi. Kova juttu, jaloissa varmasti painoi. Ei Pälkäne pelin voitto pelkästään tuon nimetyn kolmikon ansiota ollut. Kaikki tekivät työnsä hyvin. He hoitivat tuon lopun. Mutta kaiken kaikkiaan...Hyvä turnaus hyvin harjoitellun kesän ja alkusyksyn tuloksena. Peli näytti usein aika valmiilta. Ylpeitä saa olla moisesta jonne-laumasta. Turnauksessa pelasivat: Anton (c), Eetu K, Frans, Marko, Matias, Nico, Niklas, Roni ja Tommi. BC Nokia-BC Sisu 61-58 BC Sisu-Raholan Pyrkivä 47-38 Tampereen Pyrintö- BC Sisu 52-45 BC Sisu- Pälkäneen Luja-Lukko 57-53