Osallistumishanke Sisulaisille

4.4.2018

Hyvä sisulainen,

Koripallon suosio Suomessa on kasvanut viimeisimpien vuosien aikana merkittävästi. Kiitos tästä kuuluu hienosti menestyneelle Suomen maajoukkueelle ja varsinkin sen kirkkaimmalle tähdelle Lauri Markkaselle. 

Erityisesti kiitokset menevät meidän seuramme aktiiveille; valmentaja, joukkueenjohtajat jne, jotka ovat aktiivisesti toiminnassa mukana.

Seuramme BC Sisu on saanut osansa tästä suosiosta, ja aktiivisten harrastajien määrä on tuplaantunut kahden vuoden aikana. Pyrimme tekemään parhaamme, jotta nykyisten ja uusien harrastajien tarpeet ja toiveet tulevat huomioiduksi, ja siksi järjestämme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa toimintaamme liittyvän osallistamishankkeen, jossa toivomme palautetta menneestä kaudesta ja kehittämisideoita tulevaisuuteen.

Tulet saamaan lähipäivinä sähköpostia, joka sisältää linkin tuohon palautejärjestelmään. Palautteen antamiseen kuluu aikaa 5-10 minuuttia, ja sen voi tehdä niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Järjestelmä on avoinna huhtikuun loppuun.

Erinomaista kevättä

Jani Luoma
puheenjohtaja