Naisten kuntokoris

Naisten kuntokorisjoukkue harjoittelee syyskuusta alkaen keskiviikkoisin Toejoen koululla 18.00-19.30. Tulevalla kaudella naiset pelaavat läntisen alueen kuntosarjaa.

Lisätietoja:

Maria Frediksson-Sammalisto

044-0327002

maira1059@gmail.com

Sisu naiset kausi 2016-2017

 

Syksyllä 2016, muutaman vuoden tauon jälkeen SiSun naiset lähtivät taas mukaan sarjaan. Koripalloliitto valmisteli läntiselle alueelle naisten kuntokorista ja sehän passas meille hyvin. Joukkueessa oli mukana monia vuorotyöläisiä sekä muuten vaan touhukkaita naisia, joten joka viikonloppuiset pelireissut ei olisi tullut kyseeseen. Kuntosarjassa pelejä oli yhteensä kymmenen, ja ne jaettiin viiteen turnauspäivään. Kaksi täyspitkää peliä yhteen päivään kuulosti aluksi hurjalta, olihan niistä ajoista jo useita vuosia, jopa vuosikymmeniä. Hyvin kuitenkin selvittiin, vaikka reenasimmekin vain kerran viikossa. Joukkueen timanttinen peruskunto riitti loistavasti!

Pelit olivat toinen toistaan tiukempia. Toki sarjaan mahtui myös heikompia joukkueita, joilla ei kokemusta juurikaan ollut. Joukkueemme jokainen pelaaja omaa vuosien koristaustan ja siitä olikin hyötyä tiukoissa tilanteissa.Otimme monta rutiinivoittoa, mutta tappioitakin koimme. Sarjan sijoitus oli lopulta kolmas, mikä on mahtava juttu. Toki hieman jäi vaivaamaan yhden pelin sekava pöytäkirja, joka merkitsi meidät häviämään pelin. Totuuden ollessa toinen. Mutta ”joka vanhoja muistelee, sitä…” ja niin edelleen. Voitimme kaikki sarjan joukkueet vähintään kerran, joten jopa sarjavoitto olisi ollut mahdollinen. Kaikin  puolin siis hyvä fiilis menneestä kaudesta!

Kun jälkeenpäin miettii mennyttä kautta, voi hyvillä mielin todeta meillä olevan koossa mahtava porukka. Potentiaalin määrä on suuri ja kunhan saamme kesäreenit isolla porukalla kulkemaan, tulemme olemaan entistä kovempia tulevissa koitoksissa. Toivottavasti ens kauden päätösillassa saadaan viedä Poika saunaan !

<3 Laura/SiSu naiset