Pelaajille

Maksut 

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu on 40 € / vuosi ja se laskutetaan syksyllä. Jäsenmaksun maksavat myös seura-aktiivit, valmentajat sekä palkatut työntekijät.

Seuran jäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää seuran vuosikokous. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet ja jokaisella 15 vuotta täyttäneellä seuran jäsenellä, joka on maksanut kokousta edeltävän kalenterivuoden jäsenmaksun, on seuran kokouksessa äänioikeus.

Seura- ja kuukausimaksut

Seuramaksu on 110 € / vuosi ja se laskutetaan kahdessa erässä, syyskuussa ja tammikuussa. Eri joukkueissa on eri suuruiset kuukausimaksut, riippuen harrastuskertojen määrästä. 

Maksuilla katetaan mm. seuraavia kuluja: harjoitusvuorojen ja kotiotteluiden salivuokrat, valmennus, sarjamaksut, saapuvan pelaajan siirtomaksut ja erotuomaripalkkiot liiton otteluihin. Maksuissa on myös huomioitu seuran hallinnon kuluja, kuten seuran toimiston vuokra, ohjelmistolisenssit ja joukkueiden ensiapu tarvikkeet. 

Koripallolisenssit, urheiluvakuutukset, harjoitusottelut, kaupalliset turnaukset ja ottelumatkat ovat joukkueen ja pelaajien itse maksettavia kustannuksia. Myös esimerkiksi ulkopuolinen lisävalmennus tulee suoraan joukkueen maksettavaksi. 

Tapahtumat ja viestintä 

Seuralla on käytössä myClub-ohjelma, jonka avulla hallinnoidaan jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäolo seurantaa ja viestintää. Kaikki joukkueiden ja seuran tapahtumat löytyvät myClubista. Tapahtumiin (myös kaikki harjoitukset) tulee aina ilmoittautua myClubin kautta - myös se ilmoitetaan, jos ei osallistu.  

Viestintää varten joukkueilla on lisäksi käytössä eri WhatsApp ryhmiä. 

Harjoitus- ja peliasut 

Pelaajan tulee hankkia seuran harjoitusasu, johon kuuluu paita ja shortsit. Pelejä varten tarvitaan peliasu, johon kuuluu kaksi paitaa ja yhdet shortsit.  

Seuran harjoitus- ja peliasutoimittaja on suomen koripallomaajoukkueetkin vaatettava, laadukas ja tunnettu urheiluvaatebrändi Craft. 

Lisenssi 

Sarjapeleihin osallistuvat pelaajat tarvitsevat Suomen koripalloliiton lisenssin. Lisenssikausi on 1.7.–30.6 ja lisenssi astuu voimaan maksuhetkestä. Lisenssi ostetaan lisenssikaupasta. Lisenssi, joka tulee valita, riippuu pelaajan iästä ja joukkueen sarjatasosta.  

Suurimmalla osalla BC Sisun junioripelaajista tarvittava lisenssi on: 13-19 -vuotiaat harraste ja Seura on: BC Sisu 

Varmista kuitenkin vielä ennen lisenssin ostamista, että tiedät mikä lisenssi sinun tulee valita. 

Jokainen harkitsee, ottaako lisenssin lisäksi vakuutuksen liiton kautta vai kattaako esimerkiksi oma tapaturmavakuutus jo valmiiksi koripallon harrastamisen. 

Pelimatkat 

BC Sisun joukkueet kulkevat pelimatkat Top-Liikenteen laadukkailla busseilla. Bussimatkoista tulee pelaajalle maksettavaksi omavastuu osuus, jonka suuruuden päättää joukkue itsenäisesti. Seura tukee joukkueiden matkustamista Top-Liikenteen busseilla sarjapeleihin kilometriperusteisesti.