Jani Luoma jatkaa BC Sisun osa-aikaisena toiminnanjohtajana

5.8.2019

Isojoenrannan Sisu ry tutummin BC Sisun puheenjohtaja Jani Forsström kertoo, että seuranjohtokunta on päättänyt jatkaa Jani Luoman toiminnanjohtajuutta myönnetyn seuratuen loppumisen jälkeen. Jani Luoma jatkaa 1.8.2020 seuran osa-aikaisena toiminnanjohtajana.

Forsström kertoo, että Luoma on aktiivisesti vienyt seuran toimintaan eteenpäin maltillisen määrätietoisesti.  Samalla kertoo, että Luoma on hoitanut sovitut asiat sovitusti ja täsmällisesti. Puheenjohtaja Forsström haluaa mainita, että Jani on onnistunut tuomaan BC Sisun toimintaa tutuksi Porin kaupungissa ja ollut aktiivisesti mukana Suomen Koripalloliiton kokouksissa ja aluehallituksen toiminnassa.


Jani Luoma kertoo, että on mukava huomata, että omaa tekemistä arvostetaan. Viime koriskausi loppui aika nopeasti koronan vuoksi. Sisussa on käynnistetty joukkueharjoitukset 1.6 alkaen ja koko kesä ollan menty parketeilla ja oheisharjoituksissa. Viime viikolla on saatiin joukkueiden harjoitusvuorot tehtyä ja vuoroihin on tullut mukavasti lisäystä ja monipuolisuutta on lisätty. Sisussa on tällä hetkellä mukava tekemisen meininki ja uusia harrastajia on tullut lisää. Ja lisää mahtuu! 

Valmentajatilanne Sisussa on kohtalainen. Sisulla on ollut ilmoitus valmentajapaikasta, mutta yllätykseksi ei ole kovinkaan monta kyselyä tullut. 

Tulevan kauden suunnittelu on hyvässä vauhdissa, mutta täytyy kuitenkin huomioida tämä vallitseva tilanne tällä hetkellä. 

Sisussa on tarkoituksena tarjota jokaiselle sopiva ryhmä harrastaa korista, ihan sitä valtakunnan sarjatasoista toimintaa ei tulevalla kaudella vielä nähdä. Mutta ensi kaudella varmaankin!

Seuraan tullaan viemään rauhallisesti eteenpäin. Seuran perustoiminta jo sellaisella tasolla, että sitä voi hyvällä omalla tunnolla esitellä.


Katsotaan, mitä ideoista pystytään toteuttamaan! Tervetuloa tutustumaan seuran toimintaan siis sitä #suomensisukkaintakorista

Tässä Janin muutamia ajatuksia!


Janin tavoittaa

jani.luoma@bcsisu.fi taikka 0405654213