Jani Luoma BC Sisun osa-aikaiseksi toiminnanjohtajaksi 1.8.2019 alkaen

5.8.2019

Isojoenrannan Sisu ry on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntämän avustuksen osa-aikaisen toiminnanjohtajan palkkaukseen ajalle 1.8.2019 – 31.7.2020.

Isojoenrannan Sisu ry:n johtokunta on valinnut tehtävään Jani Luoman. Jani Luoma on toiminut seuran puheenjohtajana kahden kauden ajan. Luoma jättäytyy pois puheenjohtajan paikalta ja samalla myöskin seuran johtokunnasta.

Johtokunta katsoi, että Jani Luomalla on sopivat valmiudet ottaa kyseinen osa-aikainen tehtävä vastaan. Luoma on jo pitkään tehnyt töitä puheenjohtajan ja sitä ennen johtokunnan jäsenenä ja seura-aktiivina.

Toiminnanjohtajan pääpainatuksen tulevalle kaudelle.

-Junioritoiminnan kehittäminen ja organisointi

Toiminnanjohtaja kehittää seuran junioritoimintaa kokonaisvaltaisesti perustaen ja hallinnoiden           ikäkausijoukkueita, koriskerhoja, pikkusudet rieha

-Toiminnanjohtajan kautta BC Sisu profiloituu kasvattaja- ja junioriseuraksi sekä liikuttaa enemmän lapsia ja nuoria myöskin luomalla mahdollisesti matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia.

-Toiminnanjohtajan yksi tehtävä on yhteistyössä seuran hallituksen kanssa selkeyttää seuraorganisaation sisäistä työnjakoa.


Kuka on Jani Luoma?

Perusporilainen, joka tullut seuran jäseneksi vuonna 1988 ja siitä aloittanut peliuran, joka päättyi loukkaantumisiin 2000 luvun alkuvuosina. Pelinuran korkein sarjataso oli miesten I-divisioona Sisun paidassa.

Palasi takaisin Etelä-Suomen kierrokselta 2009 Poriin ja aloitti valmentamisen seurassa 2011 tyttökoripallon parissa ja jatkaa edelleen valmentamista. Päätyön Luomalle tarjoaa edelleen Suomen valtio.

Luoma kertoo, että tämä on hieno mahdollisuus lähteä kehittämään tosissaan porilaista koripalloa ja tehdä tunnetuksi, että Porissa pelataan Suomen sisukkainta korista. Paljon on ideoita ja myöskin paljon tehtävää koriksen eteen Porissa Luoma mietiskelee.

Samalla kuitenkin haluaa huomauttaa, että seuratyö on yhdessä tekemistä eikä mikään yhden henkilön show. Tarkoitus on kehittää Sisua edelleen, että seurassa on mukava olla mukana ja etenkin kaikille pelaajille löydetään sopiva paikka harrastaa korista.

Luoman tavoittaa puhelimitse 040-5654213, toimisto@bcsisu.fi ja jani.luoma@bcsisu.fi. Toimiston aukiolot päivitellään nettisivulle sekä facebookiin. Toimiston aukiolot ovat vaihtelevat.