Aloita koris

BC Sisun toimintaan ovat kaikki tervetulleita mukaan kokeilemaan ja pelaaman korista. Tarjoamme toimintaa kaikenikäisille harrastajille.  Seuran tavoitteena on tarjota junioreilleen mahdollisuus pelaajakehitykseen niin harrastusmielessä joukkueurheilun sosiaalisuudesta nauttien kuin myös tavoitellen kilpatason urheilua. Koripallo lajina on luonteeltaan sen kaltainen, että lajin voi oppia myöhemmälläkin iällä ja pelureille pystytään löytämään omat roolit joukkueissa vahvuuksiin tukeutuen.    

Toimintaan voi tulla koska tahansa tutustumaan. Varusteiksi riittää shortsit ja t-paita, sisäpelikengät, juomapullo ja hyvä mieli! Seurassa on käytössä kahden viikon ilmainen tutustumisjakso. Jos koripallokärpänen puri ja haluaa liittyä mukaan, lisätään pelaaja myClub ohjelman kautta jäseneksi.  

MyClub-ohjelman avulla hallinnoidaan seuran jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia ja viestintää. Kaikki joukkueiden ja seuran tapahtumat löytyvät myClubista ja tapahtumiin (myös harjoituksiin) ilmottaudutaan myClubin kautta.

Ilmoittaudu mukaan! 

 Täytä tiedot alle ja lähetä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme sopivan joukkueen, harjoitusajat ja joukkueen yhteystiedot. Tähdellä* merkityt kentät tulee täyttää. 

Sukupuoli

Maksut 

Seuran jäsenmaksu on 40 € / vuosi ja se laskutetaan syksyllä. Seuramaksu on 110 € / vuosi ja se laskutetaan kahdessa erässä, syyskuussa ja tammikuussa. Eri joukkueissa on eri suuruiset kuukausimaksut, riippuen harrastuskertojen määrästä. Maksuilla katetaan mm. seuraavia kuluja: harjoitus- ja kotiottelu vuorojen salivuokrat, valmennus, sarjamaksut, siirtomaksut ja erotuomaripalkkiot. Maksuissa on myös huomioitu seuran hallinnon kuluja, kuten seuran toimiston vuokra, ohjelmistolisenssit ja joukkueiden ensiapu tarvikkeet. 

Jos haluaa pelata sarjapelejä, tulee myös hankkia suomen koripalloliiton lisenssi. Lisenssihinnasto