Tue seuraa

Yhteistyökumppaniksi?  

Lasten ja nuorten liikkumisen ja junioriurheilun tukeminen on yrityksille hyvä tapa toteuttaa yhteiskuntavastuutaan. Kulujen kasvaessa haluamme jatkossakin tarjota lapsille ja nuorille matalan kynnyksen liikunnallisen yhteisön, jonne on helppo tulla ja jossa on hyvä olla. 

 Seuran tulot koostuvat jäsen- seura- ja kuukausimaksuista ja pienehköistä avustuksista. Kustannuksia on paljon ja erityisesti korkeat salivuokramaksut haukkaavat valtaosan tuloista. Yhteistyökumppaneiden tuki on äärettömän tärkeää laadukkaan toiminnan mahdollistamiseksi. 

Mukaan toimintaan? 

Seuran toiminnassa voi olla mukana monella tavalla ja rohkaisemme lämpimästi ja toivomme uusia toimijoita mukaan! Seuran toimintaa pyöritetään pitkälti vapaaehtoisvoimin ja meitä on pieni, mutta aktiivinen joukko vanhempia toimien mm. joukkueenjohtajina.  

Valmentajia ja apuvalmentajia seurassa on muutamia kymmeniä ja heille maksetaan pieni korvaus valmennustyöstä. Liikunnallisuus ja halu toimia lasten ja nuorten kanssa ja hyväksi riittää, ja seuran kautta on mahdollista kouluttautua valmentamisessa. 

Kannatusjäseneksi? 

Seuran toimintaa voi tukea liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta seuran vuosikokouksessa. Voit valita joko yksityishenkilön tai yritysten kannatusjäsenmaksun. Valitusta kannatusjäsenmaksusta lähetetään lasku.  

Toimintaa voi tukea myös maksamalla haluamansa suuruisen tukilahjoituksen seuran tilille

FI51 5700 8140 0496 15

(viestikenttään maininta “BC Sisu tuki”)